Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os via

tlf. 75 42 00 90 eller sende os en mail på

info@lyngtek.dk


Åbningstider

Mandag-fredag: 08:00-16:30

Lørdag: 09:00-12:00

Søndag + helligdage: Lukket

 


Lyngtek
 Degnevej 36   
    6760 Ribe
    Danmark
 75 42 00 90
 info@lyngtek.dk

 


Lyngtek

Eksperter siden 2004

Lyngtek er et firma drevet af Bruno Lyngsøe, der efterhånden  er "gammel" i faget:

"Efter i en årrække at være ansat som daglig leder hos BKP -have park maskiner og siden Asgaard maskiner, valgte jeg at stå på egne ben og startede derfor op med Lyngtek i 2004."

Erhvervskunder:

50 % af mine kunder er erhvervskunder, der går efter kvalitets maskiner og tilbehør samt en service, der er i top. Jeg er bevidst om, at mine erhvervskunder lever af de maskiner de bruger, og at de forventer en hurtig og seriøs ekspedition - både på værkstedet og i butikken. Vor servicebil er klar til at rykke ud, når det skal gå stærkt. Til de kunder der har et ønske om døgnservice, kan der laves aftale herom. Jeg sælger ikke noget jeg ikke selv har afprøvet og godkendt som værende et produkt af en ordentlig kvalitet til en fornuftig pris.

Privatkunder:

Flere og flere finder ud af, at det i længden er for dyrt at købe skov og haveudstyr af for dårlig kvalitet. Vi har derfor kun kvalitetsmaskiner og tilbehør der passer til almindelig brug i have og skov til en pris, der er yderst fornuftig. Vi kører ofte med gode tilbud i butikken, og tager gerne din brugte maskine i bytte. Vil din plæneklipper ikke starte, eller trænger den blot til et eftersyn, er vi klar på værkstedet til at reparere din maskine, Vi vurderer selvfølgelig altid, om det bliver for dyrt i forhold til maskinens nypris, og kontakter dig inden vi foretager os yderligere. Husk vort vintertilbud med eftersyn.

Odoo text and image block
Odoo image and text block

Nyt ansigt i værkstedet

 Peter Frederiksen er pr 2/2-2016 nyansat mekaniker på værkstedet. Peter er uddannet landbrugsmaskinmekaniker med 30 års erfaring og kommer fra en tilsvarende stilling hos en af vore kollegaer i byen.