Robotplæneklippere

Kvalitet fra Husqvarna og STIHL

  • Vi har arbejdet med robotterne i 15 år og har derfor oparbejdet en stor viden samt erfaring omkring dem. Vi har rigtig mange ude at køre - fra små villahaver til store parkanlæg og fodboldbaner.


  • Ved store samt komplekse arealer kommer vi gerne ud og opmåler kabellængde og areal med GPS udstyr


  • Vi er på opdateringskursus flere gange om året og har selvfølgelig kabelnedlægger maskine samt alt i special værktøj og diagnose software for at servicere dem.


  • Har du lyst til at vide mere om robotterne, er du velkommen til at kigge forbi eller sende os en mail. Vi har 1 stk. Automower 230AC robotplæneklipper til at køre på vores plæne, så du kan se den "live"

 
 

Husqvarna Automower 450X produktbillede

 Husqvarna Automower

Husqvarna har udviklet robotplæneklippere i over 20 år. Denne omfattende erfaring kombineret med innovativ teknik betyder, at en Automower vil hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat - selv ved meget komplekse haver. Det er muligt at få GPS, samt sms styring til robotten. Derudover har Husqvarna deres egen Automower Connect app til iPhone og Android smartphones, hvilket gør, at man kan overvåge, indstille, starte og stoppe robotten med sin smartphone uanset, hvor man i verden befinder sig. Nu også kompatibel med Google Home og Amazon Alexa.

8 modeller, op til 5000 m2

Læs mere om Husqvarna Automower her 

Viking iMow 422 produktbillede

STIHL iMOW

Udviklet og produceret i Østrig af STIHL, og er tidligere udnævnt til testvinder af Forbrugerrådet Tænk. iMow er nem at installere og har udover et brugervenligt design også et lavt energiforbrug. Robuste motorer og kvalitets komponenter. Flere modeller med GPS og app styring. STIHL iMOW-modeller kan fås med manuel styring, således du manuelt kan bruge robotten via den indbyggede fjernbetjening.


7 modeller fra 100 m2 til 5000 m2

Læs mere om STIHL iMOW her

Lad os sørge for installationen

 I løbet af årene har vi installeret mere end 500 robotter. Dette har bl.a. været robotter til mindre haver, men også til arealer på over 20.000 m². Vi gør meget ud af, at robotten og dens afgrænsningskabler skal være til så mindst gene som muligt. Derfor gør vi meget ud af, at skjule kablerne under fliseovergange eller indkørsler, da vores erfaring siger os, at det er denne løsning vores kunder sætter pris på. Vi tager derfor enhver udfordring op, da vi mener, at der findes løsninger til enhver have

Se tidligere opsætninger her

Service, opbevaring og vedligeholdelse

Vi tilbyder vinteropbevaring samt service af din robotplæneklipper. Dette er med til at forlænge robottens levetid samtidig med, at dens software bliver opdateret. Derudover sørger vi også for, at den er klar til endnu en sæson på plænen.

Læs mere her

Odoo text and image block